Välkommen till Personalexperten Patrik Noréus!

Ledare
Bild: Patrik Noréus HR-direktör och Desireé Rova VD

Patrik Noréus kommer närmast från Goodtech koncernen där han de senaste 5 åren arbetat som HR-specialist/HR-generalist med huvudansvar för region nord, Umeå-Kiruna. Dessförinnan arbetade han som Personalansvarig/Personalchef inom Deltakoncernen i 5 år.

Patrik har magisterexamen i beteendevetenskap och är även utbildad Pilot både i USA och i Sverige.

Tidigare har han arbetat som rampserviceman på Umeå Flygplats, komplettmontör på Volvo lastvagnar samt gjort värnplikt som Pansarvärnsrobot gruppchef på I20.

-Mina starka sidor är att jag är mycket pålitlig, positiv och social som person. Min erfarenhet har bidragit till förståelse för och vikten av att hantera olika typer av situationer och personer utifrån givna behov och förutsättningar. Jag känner stolthet i att bidra till ett positivt arbetsklimat för mig och andra yrkesutövare. Att få chansen att göra det hos Personalexperten känns fantastiskt utmanande och inspirerande.

Patrik bor i Holmsund med fru och tre döttrar och det är stor chans att han syns på golfbanan, i slalombacken eller kring fotbolls och innebandyplaner då han är ungdomsledare/tränare och styrelsemedlem i Holmsund City Innebandyförening.