Rekrytering

Kvalificerad rekrytering

Vår ambition är att ni ska bli framgångsrika på marknaden. För att nå den ambitionen gör vi allt för att du ska få de bästa kandidaterna presenterade för er. Vi är kända för vår perfektion i utförandet och vår kontinuerliga återkoppling. Attraktiv kompetens vet att de redan är duktiga och behöver därmed inte söka arbete. För att finna denna svårfunna kompetens använder vi oss av search- och headhunting som metod. Vi har ett brett kontaktnät som gör processen kortare och smidigare för dig som kund.

Attraktiv arbetsgivare

Vi exponerar och hanterar ert varumärke så att alla kandidater i processen förblir positivt inställda – oavsett om de blir slutkandidater eller inte.

Hur mycket kostar en felrekrytering?

Åtta av tio företag har enligt SHL blivit lidande vid en felrekrytering och enligt PWC kostar en felrekrytering 700.000 kronor. Att arbeta med professionella rekryterare gör att sannolikheten att få rätt medarbetare på rätt plats ökar och du minimerar därmed riskerna för en felrekrytering.

Kostnadseffektiv rekrytering

Att annonsera efter den kompetens du behöver till din verksamhet är oftast tidskrävande och dyrt samtidigt som det inte alltid attraherar den kompetens du egentligen skulle vilja knyta till dig. Vi söker efter den kompetens som redan är attraktiv på arbetesmarknaden för motsvarande annonseringskostnad.