Om oss

Personalexperten

Personalexperten AB har sitt huvudkontor i Stockholm. Vi riktar våra tjänster främst till medelstora företag. Vi hjälper dem att skapa förutsättningarna att utveckla företaget vidare genom vår expertis gällande personalområdet. När företag anlitar oss tar de första steget till att utveckla sin största tillgång – personalen!

Vi heter Personalexperten eftersom vi har ett stort nätverk med experter inom hela personalområdet. Vårt stora nätverk ger våra kunder kvalificerade helhetslösningar.

Vision

Personalexpertens vision är att skapa förutsättningar för företag att få fullt motiverade och engagerade medarbetare som bidrar till företagets framgång och lönsamhet.

Affärsidé

Personalexperten ger kvalificerat stöd i HR- och personalfrågor till medelstora företag. Vi identifierar utvecklingsområden och tar därefter fram strategier som stärker företagens konkurrenskraft på ett effektivt sätt.

Vi har ett unikt forskningsbaserat verktyg som ger företag förutsättningar att behålla sin personal, verktyget heter MyNeeds.